Èxit de participació empresarial a la primera jornada per fer negocis amb l’economia circular

L’Escola Superior de Disseny de Sabadell (ESDi) ha acollit el passat 30 de març la primera Trobada d’Empreses per conèixer les possibilitats que els dóna l’economia circular a l’hora d’iniciar negocis i aprofitar sinergies. S’ha celebrat el primer Market Place d’economia circular, organitzat per la Xarxa Vallès Circular, formada per 29 entitats entre les quals hi ha institucions, universitats, clústers, entitats econòmiques i deu ajuntaments de la comarca. La jornada ha estat un èxit de participació i s’ha arribat a 170 persones participants, entre les quals 90 empreses, la participació activa de més de 20 entitats que juguen un paper actiu en el canvi de model i més de 50 persones en representació d’entitats de la comarca i de fora.

L’organització de l’acte compta amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la de la Generalitat de Catalunya i està subvencionada pel Servei Públic d´Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local. L’acte de benvinguda i la presentació de la jornada, ha comptat amb la participació del director general de la Fundació per l’ESDi, Antoni Garrell,  el President del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Ignasi Giménez i el director general de Polítiques Ambientals i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya, Ferran Miralles.